Bamboo'd Brush

€79,00
€59,25 25% Korting
Niet op voorraad
1 - 3 Werkdagen
Artikelcode 8720299611009
EAN 8720299611009
Informatie

Bamboo'd Brush

De enige sonische tandenborstel die met 35.000 vibraties per minuut, 8 weken accuduur, 15 unieke poetsmogelijkheden & bamboe opzetstukjes het schoonste gevoel geeft voor zowel jouw tanden als onze oceanen. Aangeraden door tandartsen en mondhygiënisten.

Maak kennis met sonisch poetsen

Met 35.000 vibraties per minuut is onze tandenborstel bijzonder effectief in het verwijderen van tandplak. Waar een reguliere elektrische tandenborstel stopt, reiken de snel vibrerende haartjes van de Bamboo’d Brush tot in de diepste puntjes van je tandvleesrand. Ongetwijfeld een ultiem schoon gevoel

Nooit meer een lege tandenborstel

De Bamboo’d Brush hoeft slechts eens per 8 weken een nachtje aan de oplader te hangen. Zo zit je nooit onverwachts met een lege tandenborstel!

Poetsen zonder plastic

Onze opzetstukjes zijn gemaakt van bamboe met een inwendig poetsmechanisme van maïszetmeel, waarmee de opzetstukjes biologisch afbreekbaar zijn. Verwijder de haartjes voor optimale recycling en gooi jouw Bamboo’d Head na gebruik gewoon bij het GFT!

15 unieke poetsmogelijkheden

Samen met de 3 unieke Bamboo’d Heads zorgen de 5 unieke poetsstanden ervoor dat jij jouw ultieme poetsavontuur op 15 unieke manieren aan kunt gaan; voor ieder wat wils!

Bamboo'd Repeat

Met Bamboo’d Repeat poets je altijd met een vers opzetstukje. Kies jouw favoriete Bamboo’d Heads en ontvang ze op een zelf gekozen frequentie in pakketjes van 3 stuks. Je kunt jouw Repeat programma ten alle tijden aanpassen of stopzetten!

Inhoud:

  • 1x Bamboo'd Brush Elektrische tandenborstel
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x 3-pack Bamboo’d Heads "Total Care"
    - 1x Gum Care
    - 1x Polisher
    - 1x Charcoal
Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »