Bluem | Oral Gel 15ml

€21,36
€17,09 20% Korting
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 696859328459
EAN 696859328459
Gerelateerde producten
Informatie

Bluem oral gelBluem-mondverzorging

Bluem oral gel is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. De gel bevat een extra hoge concentratie actieve zuurstof en verhoogt de zuurstofspanning in de mond. Daardoor kunnen wonden in de mond sneller genezen en is de gel effectief bij mondproblemen.
bluem® oral gel bevat een unieke formule op basis van actieve zuurstof en lactoferrine: beiden krachtige ingrediënten met een synergetische werking. De gel is eenvoudig lokaal aan te brengen op onrustige plekken of wonden in de mond. Het werkt snel bij het genezen van vele mondproblemen. Denk aan bloedend en ontstoken tandvlees (parodontitis), ontstekingen rond implantaten (peri-implantitis) en open wonden.

Voor de beste wondgenezing en een verbeterde opname van de actieve zuurstof, is het goed om meerdere producten samen te gebruiken. De oral gel is speciaal voor lokale applicatie, zoals wondjes of blaasjes in de mond. Aanvullend adviseren wij het gebruik van fluoridevrije tandpasta en mondwater. Door ook te spoelen en poetsen met actieve zuurstof, zorg je voor de optimale zuurstofspanning in de mond. Het resultaat: een snellere wondgenezing en minder kans op complicaties.

Omdat de gel speciaal ontwikkeld is om de wondgenezing te versnellen, noemen we dit wound support. Oral gel is een medisch hulpmiddel en heeft een CE markering op de verpakking. Dat betekent dat het product volgens de Europese regels is ontwikkeld, welke beschreven staan in een Europese Richtlijn. Niet alleen het product, maar ook het productieproces voldoet aan de beschreven kwaliteits- en veiligheidseisen.

Bluem oral gel ingrediënten:  

Aqua, Alcohol, Glycerin, Silica, Sodium Saccharin, Sodium Perborate, Citric Acid, PEG-32, Sodium Gluconate, Lactoferrin, Xanthan Gum, Cellulose Gum

Inhoud: 15ml

Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »