Bluem | Oxygen Fluid 500ml

€24,95
€19,96 20% Korting
Op voorraad
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 696859328374
EAN 696859328374
Gerelateerde producten
Informatie

Bluem Oxygen FluidBluem-mondverzorging

Bluem oxygen fluid is een neutraal mondwater dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met een zeer gevoelige mond. Het bevat een hogere concentratie actieve zuurstof, waardoor de zuurstofspanning in de mond direct wordt verhoogd. Hierdoor kunnen wonden in de mond sneller genezen. Het mondspoelmiddel is vrij van kleurstoffen, smaakstoffen en schuimmiddelen. Daarnaast bevat het geen alcohol en fluoride. Veel mensen zijn gebaat bij een zacht, neutraal mondwater om irritatie te voorkomen en wonden te genezen. Denk aan wonden na het plaatsen van implantaten, wonden door een slecht passend kunstgebit of na het trekken van tanden of kiezen. Ook mensen met mondproblemen zoals burning mouth syndrome en lichen planus geven aan baat te hebben bij het gebruik van bluem® oxygen fluid. De unieke formule op basis van actieve zuurstof zorgt voor een versnelde wondgenezing en een spoedig herstel na operatieve ingrepen in de mond. bluem® oxygen fluid is een krachtig mondspoelmiddel maar is extra zacht en verzorgend voor zowel de harde als zachte weefsels in de mond.

Door chemotherapie of bestralingen ontstaan vaak wonden in de mond. Ook de mondslijmvliezen raken hierdoor geïrriteerd of ontstoken. Dit zorgt voor pijn en ongemak tijdens het praten, eten en de dagelijkse mondverzorging. bluem® oxygen fluid wordt regelmatig gebruikt door mensen die radio- of chemotherapie ondergaan of ondergaan hebben. Zij ervaren de heilzame werking van dit krachtige mondwater op de zachte weefsels in de mond. Zelfs bij extreme gevoeligheid in de mond hebben velen baat bij het dagelijks gebruik van de oxygen fluid. Ook voorafgaand aan chemotherapie en bestralingen, kan de oxygen fluid worden gebruikt. De actieve zuurstof brengt de mondslijmvliezen in optimale conditie.  

Bluem oxygen fluid ingrediënten:  
Aqua, Glycerin, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Perborate, Sodium Gluconate, Cellulose Gum, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin

Inhoud: 500ml

Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »