Curaprox Denture Daily Gel | BDC 100 | 60ml

€7,95
Staffelkorting
  • Koop 2 voor €7,55 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 4 voor €7,16 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 6 voor €6,76 per stuk en bespaar 15%
Niet op voorraad
1 - 3 Werkdagen
Artikelcode 7612412300000
EAN 7612412300000
Gerelateerde producten
Informatie

curaprox daily gelCuraprox Daily Gel

Goede zorg voor uw prothese betekent een betere kwaliteit van leven

Curaprox Daily Gel is een chemisch-vrije reinigingsgel voor dagelijkse verzorging van uw prothese. Reinigt en desinfecteert zachtjes, voor duurzaamheid van de prothese. Curaprox Daily Gel bevat zeezout en citroenzuur, voor een veilige en natuurlijke reiniging.

Net als op natuurlijke tanden kan er op een prothese plaque opgebouwd worden die ontstekingen kan veroorzaken. Onder de prothese kunnen bacteriën verzamelen waardoor er chronische ontstekingen kunnen ontstaan. Ontstekingen tasten het immuun systeem aan en kunnen zelfs bijdragen aan een beroerte, hartaanval of kanker.

Voorkom zuuraanvallen op de prosthese

Een schone prothese is erg belangrijk voor uw comfort en gezondheid omdat een groot deel van het mondslijmvlies bedekt wordt door de prothese.

Commerciële schoonmaakmiddelen voor prothesen bevatten vaak zuurstof om op agressieve wijze plaque te verwijderen. Het probleem is dat deze schoonmaakmiddelen ook de prothese aanvallen waardoor en kleine scheurtjes ontstaan. Schadelijke stoffen en schimmels hopen zich op in deze scheurtjes waardoor het gebit er lelijk uit gaat zien en er gezondheidsproblemen kunnen  ontstaan. 

Natuurlijke zorg met de kracht van citroenen

Prothese schoonmaakmiddelen met natuurlijk citroenzuur werken effectief zonder de prothese aan te tasten en zonder negatieve gevolgen voor de gezondheid. Schadelijke stoffen en schimmels worden opgelost door het citroenzuur zodat plaque effectief en permanent verwijderd wordt.  Ook voorkomt citroenzuur het vormen van kleine scheurtjes in de prothese die wel veroorzaakt kunnen worden door schoonmaakmiddelen die zuurstof bevatten. Citroenzuur beschermt de prothese, en uw gezondheid.

Inhoud: 60ml

 

Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »