Oral-B 3D White Whitestrips | 28 stuks | 14 behandelingen

€64,95 €59,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ✓ 1 - 2 werkdagen ✓GRATIS thuisbezorgd ✓Veilig&Vertrouwd ✓Klanten geven DentalKit een 9+/10

oral-b-3d-white-whitestripsOral-B 3D White Whitestrips

Oral-B 3D White Whitestrips zijn dunne, flexibele polyethyleen strips waarop een gelachtig tandbleekmiddel is aangebracht dat waterstof-peroxide bevat. Dit is dezelfde bleekgel die gebruikt wordt in traditionele methoden om de tanden veiligte bleken. De strips passen zich aan de vorm van uw tanden aan en zorgen dat de gel met bleekmiddel lang genoeg op uw tanden kan inwerken om effectief hardnekkige verkleuringen in het tandoppervlak aan te pakken, waardoor uw tanden zichtbaar witter worden.

* bij gebruik volgens de instructies – langer dragen dan aangegeven kan leiden tot gevoelige tanden en/of tandvleesproblemen.

Hoe gebruik ik Oral-B 3D White Whitestrips?
Met Oral-B 3D White Whitestrips krijgt u in 3 eenvoudige stappen prachtige, wittere tanden:

oral-b-3d-white-whitestrips  1. LOSTREKKEN
van de strip aan de achterkant 
oral-b-3d-white-whitestrips  2. AANBRENGEN
van de gelzijde op de voortanden
  • Tot de tandvleesrand aansluiten en zacht aandrukken
    (let op niet op het tandvlees!)
  • Restant van de strip achter de tanden vouwen
oral-b-3d-white-whitestrips  3. STRALENDE LACH
  • 60min laten zitten
  • Verwijderen en weggooien

Wanneer ga ik resultaat zien met de Oral-B 3D White Whitestrips?
Het verschilt per persoon wanneer het resultaat zichtbaar wordt, maar de meeste mensen zien het verschil binnen 1 week wanneer ze de strips gebruiken volgens de aanwijzingen.

Hoelang blijven mijn tanden witter met Oral-B 3D White Whitestrips?
Wanneer u Oral-B 3D White Whitestrips volgens de aanwijzingen gebruikt, kunnen uw tanden tot wel 12 maanden lang witter blijven. Hoe lang uw tanden witter blijven is afhankelijk van verschillende factoren, zoals hoe vaak u koffie, thee, cola of rode wijn drinkt, of hoe vaak u rookt.

Kan ik eten of drinken met de Oral-B 3D White Whitestrips op mijn tanden?
Wanneer u iets eet of drinkt terwijl u de strips draagt, zal dat het resultaat nadelig beïnvloeden en wordt daarom afgeraden.

Hoe lang moet ik wachten na het bleken van mijn tanden voordat ik iets kan eten of drinken?
Het beste is om na het bleken te spoelen met kleurloze fluoride mondspoeling en 1 uur niks eten of drinken. Beperk het nuttigen van koffie, thee, rode wijn en roken in de periode van bleken met de Oral-B 3D White Whitestrips voor een optimaal resultaat.

Kan ik mijn tanden direct na het gebruik van Oral-B 3D White Whitestrips poetsen?
Wij adviseren om te spoelen met een kleurloze fluoride mondspoeling en minimaal 1 uur te wachten met poetsen. 

Hebben Oral-B 3D White Whitestrips invloed op mijn kronen en vullingen?
Oral-B 3D White Whitestrips brengen geen schade toe aan kronen, facings, vullingen of andere tandheelkundige aanpassingen. De strips MAKEN ALLEEN UW EIGEN TANDEN WITTER, dus als u een deelprothese, vullingen of kronen hebt, kan er een zichtbaar kleurverschil optreden tussen deze tandheelkundige aanpassingen en uw eigen tanden en kiezen. U mag de strips niet gebruiken in combinatie met een beugel. Als er in het verleden tandheelkundige aanpassingen zijn gedaan aan u gebit of als u deze nodig hebt, of als u last heeft van verkleuringen als gevolg van medicijngebruik, vraag uw tandarts dan eerst of het raadzaam is om uw tanden te bleken. U kunt altijd contact opnemen met de tandartsen of mondhygiënisten van Dentalkit of uw eigen praktijk voor meer informatie. 

Welk bleekmiddel zit er in Oral-B 3D White Whitestrips?
Elke strip bevat waterstofperoxide (5,25%), een stof die als veilig beschouwd wordt (na overleg en goedkeuring door uw tandarts) door het Wetenschappelijk Comité voor Consumentenproducten (WCC) van de Europese Commissie.

Zijn Oral-B 3D White Whitestrips veilig voor tandglazuur?
De beschikbare veiligheidsinformatie laat zien dat Oral-B 3D White Whitestrips bij gebruik volgens de aanwijzingen veilig zijn voor tandglazuur.

Inhoud: 28 stuks | 14 behandelingen (boven- en onderkaak)


Voor het gebruikt van de Oral-B 3D White Whitestrips bekijk de instructievideo's:| Sanne 07-11-2016 15:01

Op advies van mijn mondhygiënist de strips besteld, volgende dag in huis. Ik heb de kuur afgemaakt en ben zeer te spreken over het resultaat!! Aanrader!!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »