Parodontax | Original - Fluoride - 75ml

€4,79
€3,83 20% Korting
Niet op voorraad
1 - 3 Werkdagen
Artikelcode 5054563026118
EAN 5054563026118
Informatie

parodontax

Parodontax | Original

Gezond tandvlees is essentieel voor sterke tanden. Tandvlees bedekt het kaakbot dat je tanden ondersteunt. Het sluit nauw aan op je tanden, waardoor bacteriën weinig kans krijgen om tandplak op te bouwen. Als tandplak niet wordt verwijderd, kunnen tandvleesproblemen ontstaan.

Daarom is het belangrijk om tandvleesproblemen aan te pakken.

Doordat tandplak rond je tandvlees wordt verwijderd, helpt parodontax om het tandvlees en de tanden nauw op elkaar aan te laten sluiten. Dit maakt parodontax 4x effectiever* in het beschermen tegen tandvleesproblemen dan andere tandpasta's.

parodontax Tandpasta bevat fluoride om tanden te versterken. Ook bevat het natriumbicarbonaat, dat helpt tandplak te verwijderen. Het kan even duren voor je gewend raakt aan de smaak, maar de meeste mensen vinden het al gauw net zo lekker en fris als andere tandpasta's. Bij dagelijks gebruik helpt parodontax je tandvlees gezond, je tanden sterk en je adem fris te houden.

parodontax Tandpasta is verkrijgbaar in zes varianten – Original, Ultra Clean, Whitening en Extra Fresh, Gel en Fluoridevrij – dus de perfecte tandpasta voor jou zit er altijd bij.

Maak je mondverzorging compleet met parodontax Mondwater 

Inhoud: 75ml

Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »