Philips Sonicare DiamondClean Elektrische Tandenborstel | Rose Gold Edition | HX9911/94

€209,99
€199,49 5% Korting
Niet op voorraad
1 - 3 Werkdagen
Artikelcode 8710103936053
EAN 8710103936053
Informatie

sonicare-diamondclean-whiteSonicare DiamondClean Rose Gold Edition HX9911/94

Sonicare DiamondClean Rose Gold Edition is Philips meest geavanceerde tandenborstel en biedt de beste prestaties voor uw dagelijkse mondverzorging.

sonicare-diamondclean-pink
Sonicare DiamondClean verwijdert tot wel 7x meer tandplaque dan een handtandenborstel. De Sonicare DiamondClean is bij uitstek geschikt voor patiënten die snel last hebben van tandplaque of aanslag op de tanden. 
diamondclean-pink
De Sonicare DiamondClean elektrische tandenborstel biedt optimale reiniging tussen de tanden en langs het tandvlees, waardoor het tandvlees in slechts twee weken gezonder wordt.
sonicare-diamondclean-pink
Sonicare DiamondClean komt met een handige oplaadglas. Na het poetsen kun u uw Sonicare in de oplaadglas zetten om hem op te laden. Met de handige oplaadreisetui met USB-aansluiting kunt u opladen via uw laptop of stopcontact.
sonicare-diamondclean-pink
De Sonicare DiamondClean beschikt over een ingebouwde Quadpacer-intervaltimer. De intervaltimer van 30 seconden geeft aan wanneer u de volgende kwadrant kunt poetsen zodat u bewuster systeematisch poetst voor een beter poetsresultaat.
sonicare-diamondclean-pink
De Sonicare stuwt vloeistof tussen tanden en kiezen en biedt een unieke dynamische reinigingswerking die op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees reinigt. 
sonicare-diamondclean-pink
Sonicare DiamondClean beschikt over een ingebouwde timer van 2 minuten en zorgt ervoor dat u de door tandartsen aanbevolen minimale poetstijd aanhoudt.
sonicare-diamondclean-pink
Kantel de borstelkop altijd 45º richting tandvlees voor een optimale reinigen en het gezond houden van het tandvlees.
sonicare-diamondclean-pink
Philips Sonicare DiamondClean tandenborstel maakt uw tanden dubbel zo wit als een gewone tandenborstel en verwijderd tot 100% meer aanslag voor wittere tanden in slechts 1 week.
   

Inhoud verpakking:

  • Sonicare DiamondClean Rose Gold Edition unit
  • 1x AdaptiveClean- opzetborstel
  • 1x Sonicare oplaadglas
  • 1x oplaad-/reisetui
  • 1x hygiënische beschermkapjes voor de opzetborstels
  • 1x USB-kabel
  • 1x USB-stekker
Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
0,0/5 average of 1 review(s)
Dante
05 Oct 2016

Mijn diamondclean was aan vervanging toe en zag toevallig deze rose gold edition, wow!! Poetst super zoals ik altijd van sonicare gewend ben :)




Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »