Philips Sonicare Premium Plaque Defence Opzetborstels | 4 stuks | White C3 | HX9044/17

€39,99
€34,99 13% Korting
Niet op voorraad
1 - 3 Werkdagen
Artikelcode 8710103805618
EAN 8710103805618
Informatie

adaptiveclean-opzetborstelPremium Plaque Defence White C3 HX9044/17

Premium Plaque Defence-opzetborstel heeft dicht op elkaar geplaatste borstelharen in het midden van de Philips Sonicare Premium White-opzetborstel verwijderen op efficiënte wijze tandplak en oppervlaktevlekken die ontstaan door eten en drinken. Dankzij de flexibele zijkanten volgen de borstelharen de unieke vorm van uw tanden en tandvlees, voor een diepe reiniging en een stralendere lach in slechts 3 dagen.

De Plaque Defence-opzetborstel is de enige elektrische opzetborstel die de unieke vorm van uw tanden en tandvlees volgt. Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijden passen de borstelharen van de opzetborstel zich aan de vorm van elk tandoppervlak aan. De borstel bereikt tot wel 4 keer meer oppervlak* en verwijdert tot 10 keer meer tandplak** langs het tandvlees en tussen de tanden. Zelfs de moeilijk bereikbare plekken worden grondig gereinigd op een manier die zacht is voor het tandvlees.
sonicare-premium-plaque-defense-hx9044-17
Met de Plaquedefence-opzetborstel is zelfs de grondigste reiniging zacht. Terwijl uw sonische tandenborstel langs het tandvlees poetst, absorberen de flexibele zijkanten en borstelharen van de opzetborstel eventuele overmatige druk. Het zachte weefsel rond uw tandvlees wordt zelfs beschermd als u te hard poetst.
 
De Smart-opzetborstels zorgen voor optimaal gebruik: een microchip in de opzetborstel zorgt ervoor dat het handvat automatisch de optimale poetsstand en intensiteitsniveau kiest. En adviseert wanneer de opzetborstel vervangen kan worden.
 
Smart-opzetborstel eigenschappen:
Belangrijk! Deze Functies worden alléén ondersteund in combinatie met de Sonicare DiamondClean Smart elektrische tandenborstels
  • Locatiesensor Laat u zien waar ze poetsen, om overgeslagen plekken te voorkomen en een 100% dekking te kunnen bereiken bij iedere poetsbeurt.
  • Schrobsensor Helpt patiënten minder te schrobben. Verbetert de poetstechniek voor een zachte, maar effectieve reiniging.
  • Druksensor Waarschuwt via een lichtsignaal en een trilling dat patiënten te veel druk gebruiken tijdens het poetsen.
De Premium Plaque Defence-opzetborstel is ook leverbaar in het zwart.

Inhoud: 4 stuks 
Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »