Stim-U-Dent | Extra dun | 160 stuks

€3,09
€2,95 5% Korting
Staffelkorting
  • Koop 4 voor €2,80 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 8 voor €2,66 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 12 voor €2,51 per stuk en bespaar 15%
Op voorraad
✓ Voor 23:00 besteld, morgen in huis! ✓Vanaf €40 GRATIS thuisbezorgd ✓Veilig&Vertrouwd ✓Klanten geven DentalKit een 9+
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 334362000294
EAN 334362000294
Gerelateerde producten
Informatie

stim-u-dent

Stim-U-Dent extra dun

Stimudent extra dun staat bekend om de kwalitatief hoogstaande tandenstokers van het unieke BASS-wood, de Amerikaanse Lindeboom, een zacht maar sterk en zeer buigzaam soort hout. De tandenstokers worden gemaakt van de bast van de boom en hebben een speciale driehoekige vorm. Door deze speciale vorm, zachtheid en buigzaamheid van het hout, kan het makkelijk van vorm veranderen en zich nog beter aanpassen aan de te reinigen ruimten. De STIM-U-DENT tandenstokers bereiken zo ook delen van het gebit waar de tandenborstel niet komt en vormt daarmee een aanbevolen dagelijkse aanvulling op het poetsen. STIM-U-DENT is gemaakt van zacht hout dat niet splintert en dus veilig is voor het verwijderen van plak tussen tanden en kiezen en masseert tegelijkertijd het tandvlees. Het gebruik van STIM-U-DENT tandenstokers voorkomt tandbederf, zorgt voor gezond tandvlees en een schoon en fris gebit.
stimudent-tandenstoker
6 redenen waarom tandartsen en mondhygiënisten stim-u-dent aanbevelen:

  1. Het hout
    Gemaakt van uniek hout dat maar op 1 plek ter wereld te vinden is en groeit in een moerassig natuurreservaat dat de ideale structuur en flexibiliteit van het hout genereert. De unieke houtstructuur die zo ontstaat voor de Stim-U-Dent tandenstokers blijkt met ander hout niet te evenaren. Het duurzame hout is biologisch afbreekbaar en komt uit beheerde bossen.
  2. De driehoekige vorm
    Ontworpen in de vorm van een gelijkmatige driehoek, passen de Stim-U-Dent tandenstokers perfect tussen je tanden. Door de punt van de driehoek tegen het tandvlees en tussen de tanden te plaatsen, verwijder je tandplak en masseer je het tandvlees in één beweging.
  3. De taps toelopende punt
    De taps toelopende punt past altijd goed tussen je tanden, ongeacht hoe lang of kort die ruimte is. Perfect voor het verwijderen van etensresten en tandplak voordat het zich tot tandsteen kan vormen.
  4. Ze stimuleren je tandvlees
    Stim-U-Dent tandenstokers zorgen ook voor een masserende werking van het tandvlees. De bewegingen van het stoken stimuleren de bloedstroom naar uw tandvleesweefsel, waardoor ook uw tandvlees gezond blijft - de basis van een gezond gebit.
  5. Ze zijn veilig
    De flexibiliteit van het hout betekent dat Stim-U-Dent tandenstokers zullen buigen of breken als u te hard duwt - ze zullen nooit de tanden verschuiven of beschadigen. (Probeer het niet met een conventionele houten tandenstoker!)
  6. Je zult ze ook echt gebruiken
    Met Stim-U-Dent tandenstokers ben je niet gebonden aan uw wastafel. Verwijder tandplak en etensresten na elke maaltijd, tijdens het telefoneren, tv kijken, in de auto, nadat u naar bed gaat. Altijd en overal.

Inhoud: 160 stuks (4x40)

Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »