Splat

Bespaar 17%
€4,95 €5,95

Splat is een familiebedrijf, dat in slechts 13 jaar gegroeid is van een idee tot een wereldwijde onderneming voor mondverzorging. Momenteel worden hun producten in meer dan 28 landen over de hele wereld verkocht. Het Splat team bestaat uit 700 innovatieve en oprechte mensen die echt geloven dat het mogelijk is om de wereld te veranderen en zij werken eraan zodat er elke seconde iemand in de wereld lacht.

Splat producten zijn gemaakt van de beste ingrediënten van toonaangevende fabrikanten in de wereld. Ze worden geproduceerd in de ecologisch zuivere regio Valdai, in de ultramoderne eco-fabriek van Splat en in de moderne fabrieken van de Europese en Japanse partners. Splat is zich bewust van de menselijke verantwoordelijkheid voor de natuur en doet er alles aan om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Ieder Splat product is ontwikkeld om de meest effectieve oplossing te bieden voor de meest voorkomende problemen in de mond.

Om dit te bereiken werken wij samen met gespecialiseerde instituten en tandartsen uit de hele wereld.

De effectiviteit van de innovatieve producten en de geselecteerde ingrediënten worden onderbouwd door uitgebreide testen in Europa, Rusland en Japan.

Het Splat team is voortdurend zelf en in samenwerking met gerenommeerde universiteiten en laboratoria op zoek naar nieuwe samenstellingen om de maximale klinische effecten van de producten te waarborgen. Vele formules hebben wereldwijde patenten gekregen zoals:

  • het anti-cariës systeem LUCTATOL®
  • het revolutionaire kruiden-fyto DE-Smoke®, een whitening behandeling speciaal voor rokers en koffie en rode wijn liefhebbers.
  • Het innovatieve systeem voor veilig polijsten en witten van tanden Sp.White System® inclusief een speciale actieve vorm van hydroxyapatiet voor het duurzame herstel van glazuur.

Alle tandpasta’s bevatten bioactieve, natuurlijke (antibacteriële) ingrediënten.

De unieke kruiden, natuurlijke mineralen en enzymen vormen de basis.

De diversiteit aan ingrediënten zorgt voor een heerlijke smaakbeleving en prachtige kleurrijke tandpasta’s

Calcium verkregen uit eierschaal versterkt het tandglazuur. Berkhoutskool zorgt voor wittere tanden en absorbeert geuren. Aloë Vera gel heeft een ontstekingsremmend effect. Theehout olie is een krachtig antibacterieel ingrediënt dat bloedende tandvlees helpt te voorkomen en de vorming van tandplak remt. Papaïne (papaja enzymen) breken tandplak op milde wijze af.

Splat producten zijn veilig en voor dagelijks gebruik. Ze bevatten geen synthetische bestanddelen zoals triclosan en chloorhexidine, zijn vrij van Natriumlaurylsulfaat en saccharinaat

De moderne en milieuvriendelijke CO2 neutrale fabriek is voldoet aan de internationale GMP standaard voor Cosmetica en is ISO 9001 gecertificeerd.

Splat producten worden van het begin tot het eind met liefde en passie gemaakt.

Wij zijn dankbaar voor ieder die kiest voor de Splat producten en hopen dat dit bijdraagt tot een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven.

Splat producten zijn vrij van:

Agressieve schuurmiddelen zoals aluminiumoxide, aluminiumhydroxide, calciumcarbonaat, welke glazuur beschadigen en toenemende tandgevoeligheid veroorzaken. In plaats daarvan bleekt het Splat innovatieve Sp.White System® veilig en maakt het glazuur stralend schoon al na het eerste gebruik. De ronde deeltjes van verschillende afmetingen die effectief tandplak verwijderen zonder dat het krassen, tandgevoeligheid of schadelijk is voor mondweefsel.

Saccharinaat en andere schadelijke synthetische zoetstoffen. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van veilige ingrediënten zoals xylitol, mannitol, stevia-extract en sucralose

Natriumlaurylsulfaat (SLS), een reinigings- en schuimvormend middel dat in de meeste mondverzorgingsproducten, shampoos en gels zit. Dit ingrediënt kan een droge mond veroorzaken,

In sommige van onze tandpasta’s wordt dit nog in minimale hoeveelheid verwerkt, echter wel in de mildste en veiligste vorm waarbij een extra anti-cariës eigenschap is toegevoegd

Chloorhexidine en Triclosan. Gewoonlijk wordt chloorhexidine gebruikt voor het ontsmetten van bijvoorbeeld handen. Echter kan het een droge huid, jeuk of dermatitis veroorzaken. Triclosan zit vaak in huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Het gebruik van synthetische antiseptische middelen kunnen op langere termijn de mondflora aantasten door de sterke antibacteriële  werking.

Daarbij komt ook dat chloorhexidine de kleur van het glazuur kan aantasten.

In plaats daarvan wordt Biosol, een veilige antibacterieel middel, wordt gebruikt. Biosol verwijdert de bacteriën die in tandplak voorkomen en die problemen met het tandvlees kunnen veroorzaken.

De Junior serie is vrij van schuimvormende stoffen, saccharinaat en kunstmatige zoetstoffen. In plaats daarvan zijn mannitol en zoethout extracten gebruikt als vervangers. De Junior-serie is veilig bij het per ongeluk inslikken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »