Verzenden & Retourneren

Fietskoeriers

Fietskoeriers.nl is de eerste én enige pakketbezorger op de fiets die bezorgt door heel Nederland. Ons doel is de logistiek in Nederlandse steden slimmer en schoner in te richten. En hoe kan dit beter dan met de fiets?

Ons groene peloton fietst in meer dan 30 steden. Dat is dan ook waar we in uitblinken: pakketbezorging in de stad, met de fiets. We weten als geen ander hoe dit goed, snel en efficiënt kan. Zo verminderen we de verkeersdrukte en beperken de CO₂-uitstoot tot een minimum. En buiten deze steden? Ook daar bieden we je slimme en groene bezorgoplossingen.

Hier fietsen we al

Almelo*
Almere*
Alphen aan den Rijn*
Amersfoort*
Amsterdam*
Amsterdam-Duivendrecht
Amsterdam-Zuidoost
Apeldoorn*
Arnhem*
Bavel
Bergen op Zoom*
Breda*
Colmschate
Dalem
Delft*
Den Bosch*
Den Haag*
Deventer*
Eindhoven*
Enschede*
Gorinchem*
Gouda*
Groningen*
Haarlem*
Hengelo*
 
 
Hilversum*
Hoogland
Hooglanderveen
Kampen*
Leidschendam
Lent
Prinsenbeek
Nijmegen*
Nijverdal*
Rijswijk
Rosmalen
Rotterdam*
Rozendaal
Teteringen
Tilburg*
Uden*
Ulvenhout
Utrecht*
Velp
Voorburg
Warnsveld
Zutphen*
Wageningen*
Zwolle*
*In deze steden zit een Fietskoeriers.nl Hub. Dit is een fietskoerierslocatie aan de rand van de stad. Vanuit deze hubs fietsen we naar meerdere steden en dorpen.
 


Verzendkosten

Verzendkosten Onder de €40,- Boven de €40,-
Nederland Pakket €6,95,- Gratis
België €7,95,- €7,95,-
Duitsland €7,95,- €7,95,-

 

 

Tijdskader bezorging

Onderstaand een overzicht van de bezorgdagen in samenwerking met DHL en Fietskoerier. Maandag t/m vrijdag voor 20:00 besteld, is de volgende dag in huis*. 
 
* Let op: mits het product voorradig is. Het onderstaande schema wijkt af bij feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw en Belgische nationale feestdagen.
 
Besteld voor 20.00u op Bezorgd op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag donderdag
Donderdag  Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag
  • Bezorgtijden zijn gebaseerd op de service van DHL | Fietskoeriers. Dit geldt voor 98% van de pakketten.
  • Voor België gelden andere bezorgtijden.

dentalkit-postnl


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Alléén de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »