Verzenden & Retourneren

Verzendkosten

Verzendkosten Onder de €40,- Boven de €40,-
Nederland Pakket €6,95,- Gratis
België €7,95,- €7,95,-
Duitsland €7,95,- €7,95,-

 

 

Tijdskader bezorging

Onderstaand een overzicht van de bezorgdagen in samenwerking met DHL en PostNL. Maandag t/m vrijdag voor 23:00 besteld, is de volgende dag in huis*. 
 
* Let op: mits het product voorradig is. Het onderstaande schema wijkt af bij feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw en Belgische nationale feestdagen.
 
Besteld voor 23.00u op Bezorgd op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag donderdag
Donderdag  Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Maandag
  • Bezorgtijden zijn gebaseerd op de service van DHL | Fietskoeriers. Dit geldt voor 98% van de pakketten.
  • Voor België gelden andere bezorgtijden.

dentalkit-postnl


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Alléén de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retour adres:
DentalKit - Retouren
Kerkeplaat 11
3313 LC Dordrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »