WaterPik

Bespaar 20%
€18,39 €22,99
Bespaar 20%
€7,99 €9,99

Over Water Pik, Inc.

Sinds 1962 loopt Water Pik voorop bij de ontwikkeling en fabricage van innovatieve producten voor persoonlijke verzorging en mondgezondheid.

De Waterpik®Waterflosser behoort tot de volgende generatie Water Pik® producten voor mondgezondheid. Door pulserend water reinigt u tot diep tussen uw tanden en onder de tandvleesrand, waar u met traditioneel borstelen en reinigen tussen de tanden niet bij kunt. Het is klinisch bewezen dat de Waterflosser nog effectiever is dan traditioneel flosdraad.

Onze missie

We willen dat al onze klanten wereldwijd als eerste onze innovatieve, stijlvolle, waardevolle producten kiezen waarmee hun gezondheid en welzijn worden verbeterd en duurzaamheid wordt ondersteund.

Leiders in innovatie

Sinds ons eerste octrooi in 1967 werd afgegeven, hebben we continu gestreefd naar innovatieve producten waarmee u zich beter kunt verzorgen. In de loop der jaren hebben we meer dan 500 octrooien verkregen, terwijl onze producten worden erkend vanwege de bekroonde ontwerpen en technologieën.

Gericht op gezondheid

Onze producten voor mondgezondheid zijn bestudeerd in meer dan 50 klinische onderzoeken. Met de meest aanbevolen Waterflosser-monddouche is Waterpik één van de merken voor mondgezondheid die het meest wordt vertrouwd door tandheelkundigen wereldwijd.

Milieuvriendelijkheid/duurzaamheid

We streven naar producten waarmee de gezondheid en het welzijn van onze klanten worden verbeterd en minder water en energie worden verbruikt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »