Johnson&Johnson

Bespaar 6%
€5,95 €6,35
Bespaar 6%
€5,95 €6,35

Johnson & Johnson is een van de grootste bedrijven ter wereld op gebied van gezondheidszorg. Al 125 jaar lang staan de behoeften van de mensen bij ons centraal en dragen wij de verantwoordelijkheid voor hun welzijn. Deze integrale aanpak is bepalend voor het aanhoudende succes van onze wereldwijd actieve « familie », de Johnson & Johnson Family of Companies. Johnson & Johnson is actief in drie sectoren: Consumer Health Care, Medical en Pharma.

Onze bedrijfsfilosofie is sterk doordrongen van één leidmotief: de zorgcultuur. In ons Credo hebben we geformuleerd hoe wij onze verantwoordelijkheid opvatten. Ook ons Johnson & Johnson Statement of Caring vat onze missie samen: Caring for the world – one person at a time... ©

Consumer Health Care
Met ons ruime productportfolio bereiken we in Nederland zowat elk gezin en elke consument in elke levensfase. Daarmee beantwoorden we aan de globale aanpak van onze bedrijfsfilosofie. Tal van mensen begeleiden we vanaf hun geboorte tot op hoge leeftijd. Ons aanbod bevat gelaats- en lichaams- en voetverzorgingsproducten, tand- en mondverzorgingsproducten, producten voor de vrouwelijke intieme hygiëne en babyverzorging alsook vrij verkochte geneesmiddelen. Enkele voorbeelden zijn pijnstillers en geneesmiddelen tegen maag- en darmproblemen, maar ook producten voor rookontwenning en tegen winterkwalen.

Een passie voor kwaliteit
Bij al onze handelingen staan de verwachtingen en behoeften van onze klanten centraal. We kennen de markt, merken de veranderingen op en spelen daarop in met innoverende producten. De samenwerking met professionals is doorslaggevend voor de ontwikkeling van ons aanbod aan producten en diensten. De consequente dialoog met artsen, verpleegkundigen, vroedvrouwen, wetenschappers, apothekers en tandartsen maar ook met consumenten versterkt onze kennis en is een drijfveer voor Onderzoek en Ontwikkeling. Enkel op die manier kunnen we producten aanbieden met een hoge kwaliteitsstandaard en optimaal afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Onze verantwoordelijkheid
Ondersteuning van sociale initiatieven, inzet voor het milieu, gezonde groei – Johnson & Johnson neemt zijn verantwoordelijkheid op.

Geschiedenis
Wij werken continu aan de voortzetting van ons succesverhaal: al 125 jaar lang bevredigen we de behoeften van de consument met innoverende gezondheidsproducten en -concepten.

Johnson & Johnson Consumer International
Met onze consumentenafdeling boeken wij eveneens internationale successen: tal van onze producten vormen een groeisector in verschillende landen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »