O7

€5,99
€5,99
€9,49
€5,99

O7

De Nederlandse chirurg, Doctor Boerema, ontwikkelde in 1958 de hyperbare zuurstoftank. Het eerste systeem werd in het AMC in Amsterdam gebruikt.
Er is een formulering ontwikkeld die succesvol in staat is om gestabiliseerd actieve zuurstof te verwerken in commerciële producten. In de afgelopen 10 jaar is er een mechanisme ontwikkeld waarbij op gecontroleerde en gestabiliseerde wijze zuurstofatomen uit een donor molecuul worden afgegeven. Deze techniek is gepatenteerd en vormt de basis van de O7 active producten.

O7 Active is een mondspoelmiddel van het bedrijf Oral Company International B.V dat nu beter bekend staat als SUNSTAR Benelux B.V. Het mondspoelmiddel wordt gebruikt om slechte adem tegen te gaan, gaatjes te voorkomen, tandvlees sterker te maken en tandplak tegen te gaan. De tanden kunnen door het gebruik van de O7 active ook witter worden. De producten van 07 active PRO zijn op basis van een hoge concentratie actieve zuurstof. Dit bestrijdt schadelijke bacteriën terwijl de gezonde bacteriën intact blijven. In de mond leven namelijk goede en slechte bacteriën. De slechte bacteriën veroorzaken mondziekten zoals: cariës (gaatjes) gingivitis en parodontitis (lichte en ernstige vorm van tandvleesontsteking). Halitose (slechte adem) enzovoort.

In de O7 productenrange zijn de volgende items te koop: O7 active mondspoelmiddel, O7 Active tandpasta en de O7 Active Whitening tandpasta.

SUNSTAR

SUNSTAR is in 1932 in Japan opgericht en in 1946 werden de eerste tubes tandpasta op de markt gebracht.
SUNSTAR investeert in onderzoek en ontwikkeling om krachtige oplossingen te bieden op basis van solide wetenschap.

De denkwijze van SUNSTAR is dat de toestand van onze mondgezondheid sterk verband houdt met de gezondheid van het hele lichaam. Ze zijn pionier dankzij deze vooruitstrevende visie. Ze werken samen met tandheelkundige en medische specialisten over de hele wereld en zijn hierin echt een kampioen. Volgens recent onderzoek bestaat er een mogelijk verband tussen mondhygiëne en ernstige gezondheids aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes en complicaties tijdens de zwangerschap.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »